pijl

Realisatie

Groenbewust Hovenier steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Daarom realiseer ik graag voor u uw complete tuin tot een onovertroffen buitenruimte. Volgens een uitgekiend ontwerp en plan zorg ik ervoor dat uw tuin naadloos aansluit bij uw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Uiteraard kunt u bij Groenbewust Hovenier ook terecht voor alleen een nieuw bouwkundig element in uw bestaande tuin. Daarbij kunt u denken aan een nieuwe beplantingen, vlonder, vijver, bestrating, keerwanden of een schutting. Of geeft u uw huidige tuin liever een grondige renovatie? Ik kom graag bij u langs om bijvoorbeeld de beplanting en bestrating op een eigentijdse manier op te knappen.

Tijdens het gehele traject werkt Groenbewust Hovenier volgens een gestructureerd plan. Zo weet u op elk moment tijdens de werkzaamheden precies waar u aan toe bent. De communicatie blijft voor iedereen overzichtelijk en duidelijk.

De werkzaamheden voer ik zelf uit voor u. Bij grotere projecten wordt ik indien nodig bijgestaan door een betrouwbare partner.

Verdient uw tuin ook die welverdiende tweede kans? Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Groenbewust Hovenier u kan bieden. Neem contact met mij op om direct een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Groenbewust Hovenier