pijl

Advies

Persoonlijke begeleiding

Komt u ook helemaal tot rust wanneer u in uw tuin aan het werk bent? Vindt u het gewoon leuk om in en met uw tuin bezig te zijn? En mist u nu net de juiste kennis om zelf de tuin van uw dromen te creëren? Groenbewust Hovenier helpt u daar graag bij! Tijdens onze samenwerking fungeer ik als uw persoonlijke tuincoach. Ik bied u handvatten en inzichten waardoor we gezamenlijk de voor u perfecte buitenruimte realiseren. Voor dat we samen aan de slag gaan, bespreken we uitvoerig wat u precies van mij verwacht en hoeveel tijd u wilt doorbrengen met mij als uw tuincoach.

Onderhoudsadviesplan

Wanneer kan ik het beste mijn bomen snoeien? Hoe vaak moet ik mijn gras maaien? Op deze en al uw andere tuinvragen geef ik graag een passend antwoord. Ik geef u een advies over het onderhoud, zodat u precies weet wanneer en op welke manier u uw tuin het beste kunt onderhouden. Aan de hand van een persoonlijk onderhoudsadviesplan kunt u vervolgens direct zelf aan de slag. Wel zo makkelijk!

Wilt u ook uw persoonlijke tuincoach? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen!

Groenbewust Hovenier